Bombdådet i Stockholm i internationell press (här Fox news)

Bombdådet i utländsk press

#citat

 

”Jag känner mig som riksdagens grovarbetare”

Peter Eriksson, språkrör för miljöpartiet, när han satt och öppnade röstkuvert och lämnade över valsedlar till Mona Sahlin under talmansvalet.

 

”Men vad gick fel då Petter? Hur kom det sig att du sålde våra adresser vidare? Och vad tycker alla de företag som är inblandade i soppan om det? Tar Dagens Nyheter och Bonnier Tidskrifter ansvar för att du har lurat folk att visa vad de röstar på och sedan använder dina uppgifter på det här sättet?”

Nikke Lindqvist, som kritiserar Facebook-applikationen ”Riksdagsvalet 2010” i sin blogg Nikke Index. Alla de som röstat och uttryckt sina partisympatier genom applikationen har idag fått ett spam-mail med reklam för en tävling.

 

”The majority of the country despises the Sweden Democrats. In fact, the uproar over SD’s election was large enough to make ’Åkesson’ a trending topic on Twitter”

David J. Michael, redaktör för tidskriften Wunderkammer, skriver på Huffington Post om svensk identitet och sverigedemokraternas intåg i riksdagen.

 

”Skrev en ‘tweet’ för ett par dagar sen som gick så här ’Aldrig i livet sätter sig Maud O i regering med en kommunist. Men att sitta i regering med ett homohatar-parti har hon inga problem med.’”

Jonas Gardell, som skriver ett öppet brev till Maud Olofsson i sin blogg ”Trafikplats Glädjen”. Läs hela brevet, komplett med klassiska uttalanden från Kristdemokratiska politiker.

 

”Man, the Swedes have their *own* problems with Right Wing Nut Job Politicians??? So much for Sweden as a worker’s paradise.”

Michelle Hass, som kommenterar en artikel på Americablog.com om bloggstormen mot den svenska alliansregeringens sjukförsäkringspolitik.

  • 1
  • 2
 
Film.nu