Bombdådet i Stockholm i internationell press (här Fox news)

Bombdådet i utländsk press

#fox news

 

När skådespelaren Zach Galifianakis tände vad som såg ut att vara en joint i Bill Mahers ”Real time” förra veckan utbröt en mediestorm. Men var det verkligen äkta marijuana han rökte i direktsändning?

Margret Hoover, en av Bill Mahers panelgäster, hävdar i ”The O’Reilly Factor” att Galifianakis rökte THC-fri marijuana. Hon luktade på jointen och pratade med skådespelaren efter programmet, som ska ha bekräftat det för henne. Hör henne i klippet nedan.

Zach Galifianakis själv var aningen svävande på målet när han gästade Jimmy Fallons ”Late night” häromdagen. Det finns mycket som inte sant eller på riktigt i underhållningsbranschen, säger han till Fallon.

Läs mer hos Aftonbladet och se det omdebatterade klippet här.

 

Whoopi Goldberg och Joy Behar, programledare för ABC:s ”The View”, lämnade studion i protest under en het diskussion med konservative programledaren Bill O’Reilly från Fox news.

Diskussionen gällde den i USA kontroversiella frågan huruvida man ska tillåta bygget av en moské nära ”Ground Zero”, platsen för terrorattackerna den 11 september 2001.

 
Film.nu