Bombdådet i Stockholm i internationell press (här Fox news)

Bombdådet i utländsk press

#sex

Idag överlämnade sig Julian Assange till brittisk polis, och anhölls senare av en åklagare. Han har varit internationellt efterlyst under cirka en vecka på grund av påstådda våldtäkter under ett besök i Sverige tidigare i år.

Glenn Beck, en av alla högermegafoner på nyhetskanalen Fox News, har svårt att tro på de svenska sexanklagelserna mot Wikileaks grundare. Med hjälp av sin svarta tavla och komiska talang (?) försöker han reda ut hur det hela gick till. Hans story är baserad på ett svenskt blogginlägg från augusti i år.

Tyvärr kan vi inte visa klippet här, så du får bege till Gawker TV för att se hur Julian Assange Sverigebesök i somras förlöpte, enligt Beck.

Mer om Wikileaks och gripandet av Assange

Sveriges regering och USA samarbetade mot fildelning: SVT Nyheter

Utlämning till USA utdragen process: DN.se

Assange gripen i Storbritannien: SvD.se

Hackerstriden för att stötta Assange: Expressen.se

Assange nekas frigivning mot borgen: DN.se

Skärmdump från obamarator.com

Nu kan du ta hand om dina politiska behov tillsammans med andra, vardagliga behov. Entré för ”The Obamarator”, en vibrator i form av USA:s 44:e president.

Det är faktiskt inte ett skämt, Obamaratorn existerar, några amerikanska bloggare har fått ”recensionsexemplar” tillskickade sig. Du kan själv beställa den för 29,99 dollar, men dessvärre verkar företaget inte kunna leverera produkten utomlands.

Nu hoppas vi att någon företagsam Gnosjö-fabrikör tar saken i egna händer och tillverkar en Reinfeldtorator. Vi tar tacksamt emot ett exemplar för utvärdering.

Illustration: Em.

Den borgerliga alliansen gillar avdrag. Rut och rot är populära och älskas av de som har råd att använda dem. Om kristdemokraten Sofie Jakobsson på Öland får bestämma kanske ytterligare ett avdrag kan bli aktuellt.

Sofie Jakobsson från öländska Borgholm, som ställer upp för kristdemokraterna i valet, vill införa kommunala eller statligt kontrollerade bordeller, rapporterade SVT:s Smålandsnytt häromveckan. På sajten Valpejl.se har hon listat frågan som den näst viktigaste att driva. Hennes tredje viktigaste fråga är att ungdomar som har fyllt 18 år ska få handla på Systembolaget.

Svågerpolitik vill nu hjälpa Sofie Jakobsson med ytterligare ett förslag, som med största sannolikhet skulle gå hem i såväl stuga som djursholmsvilla.

BUK – Bordell Utan Kostnad – innebär att man via skattsedeln får återbäring med hälften av kostnaden för sina bordellbesök. På så sätt blir vartannat samlag, avsugning eller annan sexuell tillfredsställelse kostnadsfri.

Den här gången får förstås Alliansen inte glömma bort de som är sjuka och utbrända, även de behöver ju lätta på trycket ibland. Därför kopplas BUK dessutom till försäkringskassan och högkostnadskortet. Därmed kommer bordell- och läkarbesöken aldrig att kosta mer än 900 kronor per år och person.

 
Film.nu