Bombdådet i Stockholm i internationell press (här Fox news)

Bombdådet i utländsk press

#youtube

Assange lämnar CNN-intervju

 

”Det är totalt motbjudande, Atika”

 

CNN mötte Wikileaks grundare Julian Assange för en intervju om de hemliga dokument från Irak-kriget som publicerades på deras sajt idag.

När CNN:s reporter Atika Shubert började ställa frågor om Assanges privatliv, och våldtäktanklagelserna i samband med hans Sverigebesök, blev han irriterad och lämnade intervjun.

”Det är totalt motbjudande, Atika […] Jag kommer att lämna den här intervjun om du tänker förorena vårt avslöjande om morden på 112 000 människor med attacker mot mig personligen”, sade Julian Assange till Shubert innan han gick.

Wikileaks dokument om Irak hittar du här.

Se klippet när Julian Assange lämnar intervjun nedan. Skrolla ner för att se intervjun om dokumenten Wikileaks har publicerat idag.

Andra medier om Wikileaks och Julian Assange: SVT, SR, DN, Aftonbladet, Expressen

 

Först annonserade den nakna cowboyen sina presidentdrömmar, nu överväger även företagsmagnaten Donald Trump att ställa upp i valet.

Donald Trump har i ett telefonsamtal med amerikanska Fox News medgett att han åtminstone funderar på saken. Hör Donald Trump prata med panelen i Msnbc:s program Morning Joe om sin eventuella kandidatur, eller se en sammanfattning i klippet nedan.

Trump tilldelas för övrigt idag en ifrågasatt hedersdoktorstitel i företagsekonomi av Robert Gordon University i Aberdeen i Skottland.

 

Svensk politik har sina smutskastningskampanjer, men i jämförelse med denna amerikanska historia – som innefattar hatdemonstrationer och nazistanklagelser – ter sig Mats Odells tobleronekampanj ganska mesig. Kom igen svenska politiker, ni kan bättre!

Andrew Shirvell arbetar för åklagarmyndigheten i staten Michigan i USA. Han tyckte dock att han hade alldeles för mycket fritid. Varför inte starta en hatkampanj, komplett med blogg och facebooksida, tänkte han. Personen han riktade sin kampanj mot är den öppet homosexuelle ordföranden för en studentorganisation, 21-årige Chris Armstrong.

Detta tio minuter långa klipp från ”Anderson Cooper 360” är väl värt att ses. En bisarr historia som bara blir värre och värre, särskilt när Andrew Shirvell själv intervjuas senare i klippet.

 

Robert Gustafsson och Henrik Schyffert diskuterar vilket parti som är det bästa att rösta på. En klassiker som tål att ses om.

 
Film.nu