Bombdådet i Stockholm i internationell press (här Fox news)

Bombdådet i utländsk press

#centerpartiet

 

”Skrev en ‘tweet’ för ett par dagar sen som gick så här ’Aldrig i livet sätter sig Maud O i regering med en kommunist. Men att sitta i regering med ett homohatar-parti har hon inga problem med.’”

Jonas Gardell, som skriver ett öppet brev till Maud Olofsson i sin blogg ”Trafikplats Glädjen”. Läs hela brevet, komplett med klassiska uttalanden från Kristdemokratiska politiker.

Var du bonde i ett tidigare liv och röstade på Bondeförbundet är det här knappast partiet för dig. Numera gäller kaffekalas på Stureplan och skönt häng i Humlegården om somrarna. Du gillar grönt, men är inte tillräckligt cool för Miljöpartiet. Bonus: kärnkraft på köpet.

Fler valaffischer hittar du här!

I en intervju med Sydsvenska Dagbladet spelar Fredrik Reinfeldt stöddig storebror till sin näringsminister, Maud Olofsson.

Sydsvenskans reporter hänvisar till tidningens intervju med Maud Olofsson, där hon påstår att Centerpartiet har lika stort inflytande som Moderaterna i regeringens politik. På det replikerar statsministern:

”Halva regeringen består av moderater. Andra halvan består av de övriga tre partierna. Det tycker jag indikerar att Moderaterna har ett större inflytande. Och så ska det vara.”

Göran Perssons ande skrockar gott i bakgrunden.

 
Film.nu